Dilluns a divendres 9:00 - 20:00

Rambla de Catalunya 124 5º 2ª

Barcelona

93 238 05 81

IGH Advocats i Economistes

Demani hora per a una visita gratuita

Advocats negligències mèdiques Barcelona

Especialistes en reclamació de danys

Truqui’ns, podem ajudar-lo

Advocats especialistes en negligències mèdiques

En IGH Advocats i Economistes comptem amb prestigiosos professionals en l’àmbit del Dret Sanitari. Com a advocats especialistes en negligències mèdiques, lluitarem per a aconseguir-li la màxima indemnització econòmica pel mal que li hagin pogut causar en supòsits de negligències professionals o dolenta praxis, així com de retard injustificat en el diagnòstic de malalties.

El nostre equip li oferirà un tracte personalitzat i analitzarà la viabilitat del seu cas en particular. Per a això, serà necessari comptar amb l’historial mèdic del lesionat. En el suposit de no disposar d’ell,  l’ajudarem a sol·licitar una còpia, ja que tot pacient de sanitat pública o privada té dret a peticionar i obtenir una còpia del seu historial clínic, incloses les proves mèdiques que li han estat practicades.

Un cop tinguem a la nostra disposició l’historial mèdic, els nostres perits especialistes en valoració del dany corporal emetran un informe preliminar i serà el moment en el que els nostres advocats determinin la viabilitat de l’assumpte. Per a això, tindran en consideració les circumstàncies del cas concret, així com els aspectes mèdics rellevants bàsics continguts en la nostra pericial mèdica, que constituiran els elements de judici per determinar si podem interposar una reclamació per mala praxi davant la jurisdicció civil, penal o contenciosa administrativa.

En funció de cada cas la indemnització pot compondre dels següents conceptes: dies impeditius, dies no impeditius, seqüeles, danys morals, pèrdua d’oportunitats, invalidesa en diversos graus per al treball habitual o qualsevol tipus de treball, mort, etc.

Davant la cerca advocats negligències mèdiques Barcelona, No dubti a contactar amb nosaltres, la primera visita és gratuïta, en ella l’informarem del procediment a seguir per a reclamar pels danys soferts. Encara que la nostra seu central està a Barcelona, també representem a ciutadans en la resta de Catalunya i Espanya. Confiï en nosaltres.

Negligències mèdiques mala praxis
negligencia medica
Negligències mèdiques indemnització