Dilluns a divendres 9:00 - 20:00

Rambla de Catalunya 124 5º 2ª

Barcelona

93 238 05 81

IGH Advocats i Economistes

Demani hora per a una visita gratuita

Execució hipotecària habitatge habitual

Té problemes per a pagar la seva hipoteca?

La seva entitat financera no li ofereix cap solució?

Truqui’ns, podem ajudar-lo

Impagament d’hipoteques: Advocats especialistes en embargaments hipotecaris

IGH advocats i economistes disposem d’especialistes consolidats en tots els aspectes relacionats amb el dret dhipoteca. Els millors advocats especialistes en embargaments hipotecaris de Barcelona i Catalunya treballen amb nosaltres. La nostra capacitat resolutiva, de recerca i negociació, ens ha comerciejat també nombrosos clients en altres punts d’Espanya. Estem a la seva disposició.

El principal problema que ens plantegen els nostres clients, en l’actualitat, és en relació a la seva falta de capacitat per atendre el pagament de les quotes hipotecàries. A IGH defensem la dació en pagament com a mecanisme d’equitat davant l’apoteòsica situació econòmica que travessen cada vegada més ciutadans, és a dir, creiem que el lliurament del bé hipotecat hauria de ser suficient perquè el deute hipotecari quedés definitivament extingit. No obstant això, la realitat és una altra.

 

EXECUCIÓ HIPOTECÀRIA HABITATGE HABITUAL

Cada vegada són més les famílies que, després d’haver perdut el seu habitatge en un procés judicial d’execució hipotecària, segueixen devent grans quantitats de diners a l’entitat financera. Això es deu al fet que la llei permet que, en la subhasta, sigui la mateixa entitat financera la que s’adjudiqui el bé hipotecat per un valor inferior al de taxació. Això implica que, en la majoria de casos, quedi un elevat remanent de deute que l’entitat financera podrà exigir als deutors durant la resta de les seves vides, els quals respondran amb tots els seus béns, tant amb els presents com amb els futurs.

L’única solució a aquest problema passa per aconseguir, o bé un refinançament del deute en uns termes que el deutor pugui complir i així evitar la pèrdua de l’immoble, o bé en aconseguir que s’accepti la dació del bé hipotecat en pagament de la totalitat del deute, perquè així, tot i haver perdut l’habitatge, el deute quedi definitivament extingit i les famílies no quedin condemnades a una situació d’insolvència que, en cas contrari, s’extendrà, en molts casos, a la resta de les seves vides.

A IGH Advocats y Economistes som experts en defensar els drets d’aquells deutors hipotecaris que no poden atendre el pagament de les seves quotes. Un elevat índex de resolució de casos de forma satisfactòria per als interessos dels nostres clients ens avala.

Si vostè es troba en aquesta situació, no ho dubti, truqui’ns per concertar una primera visita gratuïta. El nostre despatx es troba al centre de Barcelona. Exposi’ns el seu cas i li prepararem un pressupost sense cap tipus de compromís. I recordi que la solució al problema serà més fàcil com abans s’actuï, el pas del temps només fa que agreujar  la situació.

Execució hipotecària habitatge habitual

Advocats hipoteques Barcelona

Execucions hipoteques

Té problemes per pagar la seva hipoteca ?

La seva entitat no li ofereix solucions?

Truqui’ns, podem ajudar-lo