Dilluns a divendres 9:00 - 20:00

Rambla de Catalunya 124 5º 2ª

Barcelona

93 238 05 81

IGH Advocats i Economistes

Demani hora per a una visita gratuita

Clàusula sòl

Especialistes en dret bancari

Truqui’ns, podem ajudar-lo

Reclamar clàusula sol

Durant cert període de temps, la majoria dels bancs van imposar una clàusula sòl als seus clients en el moment de concedir préstecs hipotecaris. Això ha comportat que, actualment, amb l’EURIBOR a mínims històrics, els clients amb aquesta clàusula sòl estan abonant quantitats de diners molt més elevades que les que els correspondria si la referida clàusula no existís o no s’apliqués, i el que és encara pitjor, hauràn de seguir fent-ho mentre els tipus d’interès no superin els sòls fixats en els seus respectius préstecs hipotecaris.

Com a despatx amb branca especialitzada formada pels millors advocats clàusula sol Barcelona (també representem en la resta de Catalunya i Espanya), hem contribuït al llarg dels últims anys al fet que desenes d’homes i dones els fossin retornats aquestes quantitats injustament cobrades. El Tribunal Suprem va declarar, el passat 9 de maig de 2013, la nul·litat de clàusules sòl a causa del seu caràcter abusiu, ja que es tracta d’una estipulació no negociada individualment ni consentida expressament, que causa un perjudici al consumidor i un desequilibri important en els drets i obligacions de les parts.

IGH advocats i economistes som experts en Dret Bancari, amb un percentatge d’èxit actualment superior al 98% en reclamacions per la comercialització de tot tipus de productes tòxics.

Si desitja més informació pot trucar per demanar una primera visita gratuïta amb un especialista. Analitzarem les circumstàncies concretes del seu cas i li prepararem un pressupost d’actuacions sense cap tipus de compromís. El nostre despatx es troba al centre de Barcelona. Confiï en nosaltres, podem ajudar-lo.

Advocats clàusula sol Barcelona

T’ajudem a reclamar clàusula sol

Dret bancari clàusula sòl

El banc no vol anul·lar la clàusula sòl de la hipoteca ?

No li volen retornar el interessos abonats?

Abans de signar res truqui’ns. Podem ajudar-lo