Dilluns a divendres 9:00 - 20:00

Rambla de Catalunya 124 5º 2ª

Barcelona

93 238 05 81

IGH Advocats i Economistes

Demani hora per a una visita gratuita

Assessoria laboral

Especialistes en l’assessorament a PIMES i autònoms

Truqui’ns, podem ajudar-lo

A IGH Advocats i Economistes ens encarreguem de gestionar el compliment de les obligacions legals dels nostres clients en matèria laboral i de la seguretat social, proporcionant solucions per a una correcta administració del personal de l’empresa.

Ens encarreguem de tots els tràmits que el seu negoci necessiti en matèria laboral. Des de la confecció dels contractes, buscant els que millor s’adaptin a les seves necessitats i tenint en compte que puguin beneficiar-se de les subvencions vigents, la confecció de les nòmines, la confecció i l’enviament dels butlletins de cotització de la seguretat social, la tramitació d’aplaçaments i fraccionaments en els pagaments a la seguretat social, la confecció dels resums anuals dels imports retinguts de l’IRPF al personal, etc.

La regulació laboral és cada vegada més complexa, el que fa imprescindible per a qualsevol empresa comptar amb els serveis de professionals especialitzats en la matèria. El fet de disposar de professionals a diferents nivells dintre de l’àmbit laboral fa que puguem cobrir la totalitat de les seves necessitats, des dels tràmits més senzills fins als més complexes en el cas de que hi hagi qualsevol conflicte laboral amb un treballador que pugui acabar en un procés judicial.

Des del nostre despatx portem també qualsevol tipus de negociació extrajudicial en l’àmbit laboral que pugui requerir de la mediació dels nostres professionals, amb la finalitat d’arribar a un bon enteniment amb els treballadors que pugui evitar la interposició d’una demanda judicial.

Assessoria laboral

  • Contractació
  • Confecció nòmines
  • Confecció assegurances socials
  • Declaracions IRPF
  • Aplicació convenis
  • Certificats de retencions
  • Acomiadaments
  • Expedients de regulació
Assessoria laboral
Assessoria laboral reunió
Assessoria laboral telèfon