Dilluns a divendres 9:00 - 20:00

Rambla de Catalunya 124 5º 2ª

Barcelona

93 238 05 81

IGH Advocats i Economistes

Demani hora per a una visita gratuita

Assessoria fiscal i comptable

Especialistes en l’assessorament a PIMES i autònoms

Truqui’ns, podem ajudar-lo

Assessoria fiscal Barcelona

A IGH Advocats i Economistes oferim serveis d’assessoria fiscal i comptable per a petites i mitjanes empreses. Amb aquest servei li oferim la possibilitat de confiar en nosaltres, a canvi d’una quota mensual fixa, el seguiment i compliment de les obligacions legals en matèria fiscal i comptable que afectin a la seva empresa. Ja ens busquin com a assessoria fiscal Barcelona o assessoria comptable Barcelona, representem i donem servei a entitats locals, regionals i d’altres punts geogràfics d’Espanya.

Cada vegada és més necessari pels petits i mitjans negocis deixar aquests serveis en mans de professionals ja que, degut a les freqüents modificacions de les lleis tributàries, és pràcticament impossible que el petit empresari pugui estar al corrent dels constants canvis que l’afectin, tant a nivell fiscal com comptable.

La contractació de professionals especialitzats suposa a la vegada una alliberació en el temps que suposa la confecció i presentació dels llibres comptables i dels corresponents models tributaris, una inversió que de ben segur en poc temps quedarà rendibilitzada per l’estalvi de costos que suposarà.

Aquesta reducció de costos pot venir tant de l’estalvi fiscal directe com pel fet d’evitar les temudes sancions de l’agencia tributaria, a més de tenir la tranquil·litat i la confiança de saber que hi ha un equip de professionals al seu darrera especialitzat en la matèria.

Des d’IGH portem tot tipus de procediments d’inspecció tributaria des del seu inici fins la finalització, de tal manera que el client no es té que molestar ni en contestar cap notificació ni en personar-se a les oficines de l’agencia tributària, ja que nosaltres ens encarreguem de tot.

Assessoria comptable Barcelona

  • Assessorament general en matèria fiscal i comptable
  • Planificació i estratègia fiscal
  • Gestió de comptabilitat ordinària
  • Legalització de llibres comptables
  • Elaboració de comptes anuals i inscripció en el Registre Mercantil
  • Liquidació i declaració de tributs
Assessoria fiscal i comptable impostos
Assessoria fiscal i comptable
Assessoria fiscal i comptable