Dilluns a divendres 9:00 - 20:00

Rambla de Catalunya 124 5º 2ª

Barcelona

93 238 05 81

IGH Advocats i Economistes

Demani hora per a una visita gratuita

Alta d’autònoms i constitució de societats

Especialistes en l’assessorament a PIMES i autònoms

Truqui’ns, podem ajudar-lo

Assessoria fiscal autònoms

Quan ens disposem a iniciar un negoci, del tipus que sigui, hem de tenir clar que hi ha diferents formes legals de dur a terme l’activitat. Unes més senzilles i econòmiques, altres més complexes i segures, o fins i tot, altres obligades per llei per a determinats tipus d’activitats. En alguns casos pot ser interessant donar-se d’alta en règim d’autònom i en uns altres la constitució d’una societat. Disposar per tant d’una assessoria fiscal autònoms i per a la constitució de societats de confiança és la millor garantia per a l’usuari.

No hi ha una forma millor que les altres, ja que cadascuna d’elles té els seus avantatges i els seus inconvenients, però és de vital importància conèixer, en cada cas concret, quina és la forma jurídica que millor s’adapta al nostre model de negoci en funció de les necessitats i circumstàncies de cada projecte.

A IGH Advocats i Economistes analitzarem la seva situació i li facilitarem la informació necessària per a poder decidir quina forma jurídica es més adient per al seu projecte. Un cop presa la decisió, posarem el seu negoci en marxa perquè vostè pugui iniciar la seva activitat de forma immediata i amb totes les qüestions legals i administratives en regla.

Aquesta elecció inicial és una de les més importants, doncs marcarà la fiscalitat i les obligacions comptables que tindrà l’empresa des del primer dia. Encertar en aquesta decisió pot acabar marcant la diferència entre que un negoci funcioni o que no ho faci.

Des d’IGH comptem amb les eines, tant telemàtiques com presencials, necessàries per que el tràmits de la constitució siguin el més àgils possibles i els nostres clients puguin començar a operar de forma immediata. És molt important a l’hora de començar una activitat fer cada passa correctament de tal manera que des de la primera despesa pugui comptabilitzar-se com a tal i en el seu cas es pugui recuperar l’IVA de les mateixes.

Alta d’autònoms i constitució de societats

  • Autònoms
  • Societats limitades
  • Societats anònimes
  • Societats cooperatives
  • Societats comanditaries
  • Societats civils
  • Sociedades profesionales
  • Fundacions
  • Asociacions
Alta d’autònoms i constitució de societat reunió
alta autonomos
constitucion sociedad