Dilluns a divendres 9:00 - 20:00

Rambla de Catalunya 124 5º 2ª

Barcelona

93 238 05 81

IGH Advocats i Economistes

Demani hora per a una visita gratuita

Defensa Penal

Especialistes en dret penal

Truqui’ns, podem ajudar-lo

Quan ens enfrontem a un procés penal en qualitat d’imputats, ja sigui per una simple alcoholèmia o pel més greu dels delictes previstos en el Codi Penal, hem de tenir clara la serietat de l’assumpte i les greus conseqüències que una sentència condemnatòria pot tenir per nosaltres i el nostre entorn. Per això és d’extrema importància comptar amb la millor defensa penal. L’èxit o fracàs d’un procés penal, o dit en altres termes, l’absolució o condemna dels acusats, dependrà, en gran mesura, de la qualitat i estratègia escollida per la defensa. Per això, és absolutament necessari comptar amb l’assistència d’advocats defensors altament especialitzats.

A IGH disposem d’advocats experts en tot tipus de processos penals, així com de professionals d’altres àrees, la contribució dels quals, en funció del tipus de delicte de què es tracti, resulta imprescindible en l’elecció i preparació de les millors estratègies de defensa. I tot això amb una única finalitat, la d’obtenir una interlocutòria de sobreseïment o una sentència absolutòria que posi fi al viacrucis que suposa la col·loquialment anomenada pena de banqueta.

Malgrat l’arsenal de recursos de què disposem, tant en l’àmbit de la defensa penal com en el de la prevenció per a determinats tipus de delictes, en alguns casos no és possible evitar que els acusats siguin finalment condemnats. En aquests casos, som experts en la sol·licitud i tramitació d’indults, així com en la negociació i adopció d’acords amb la fiscalia o les acusacions particulars per aconseguir que les condemnes imposin les mínimes penes, arribant a evitar en molts casos l’ingrés a la presó dels nostres clients.

No ho dubti més, truqui’ns per concertar una primera visita gratuïta, exposi’ns seu cas perquè l’analitzem i li prepararem un pressupost sense cap compromís. Si ho prefereix, ompli aquest formulari, indicant el motiu de la seva consulta, i un especialista es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible. Confiï en nosaltres, podem ajudar-lo.

advocat penal
Advocat penalista defensa penal
Defensa penal confiança