Dilluns a divendres 9:00 - 20:00

Rambla de Catalunya 124 5º 2ª

Barcelona

93 238 05 81

IGH Advocats i Economistes

Demani hora per a una visita gratuita

Acusació particular

Especialistes en dret penal

Truqui’ns, podem ajudar-lo

Acusació particular

El Dret Penal és una branca del dret públic d’un estat. És definit per la RAE com la branca del “dret que defineix les conductes que es consideren delictes o faltes i determina les penes o mesures de seguretat que han d’imposar-se als seus responsables”.

L’acusació en un procediment penal, és a dir, l’exercici de l’acció en el procés mitjançant l’atribució als subjectes suposadament responsables de les conductes previstes per la llei com a delictes, correspon al propi estat, qui l’exerceix a través del Ministeri Fiscal. No obstant això, existeix també la possibilitat que siguin els propis perjudicats els que, de forma paral·lela al ministeri fiscal, puguin també exercir l’acció penal contra els autors dels delictes.

Això s’articula a través de l’anomenada acusació particular, la qual situa els perjudicats com a part en el procés. La seva funció és la d’exercir de part acusadora, aportant proves al procés i sol·licitant que es dicti una sentència condemnatòria contra els autors dels delictes.

En IGH Advocats penalistes comptem amb advocats experts en la defensa dels drets d’aquelles persones que han estat víctimes en la comissió d’un delicte. El nostre objectiu és aconseguir la satisfacció dels interessos dels nostres clients mitjançant l’obtenció d’una sentència que condemni els autors dels delictes, no només a la corresponent pena, sinó també a indemnitzar la víctima en una quantitat que resulti suficient per reparar la totalitat del dany sofert.

No ho dubti més, truqui’ns per concertar una primera visita gratuïta, exposi’ns seu cas perquè ho analitzem i li prepararem un pressupost sense cap compromís. El nostre depatx està situat al centre de Barcelona. Si ho prefereix, ompli aquest formulari, indicant el motiu de la seva consulta, i un advocat penalista es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible. Confiï en nosaltres, podem ajudar-lo.

advocat penal
Acusació particular condemna
Acusació particular confiança