Dilluns a divendres 9:00 - 20:00

Rambla de Catalunya 124 5º 2ª

Barcelona

93 238 05 81

IGH Advocats i Economistes

Demani hora per a una visita gratuita

Advocats experts en herències i testaments

Especialistes en dret de successions

Truqui’ns, podem ajudar-lo

Dret de successions

Després de la defunció d’una persona s’obre un procés successori, la finalitat del qual és el repartiment i adjudicació del seu patrimoni. Un cop finalitzat aquest procediment, serà una altra o altres persones que continuïn en la posició que ostentava el difunt, tant pel que fa als seus béns i drets, com pel que fa als deutes i obligacions que en vida hagués contret. Per a canalitzar legalment aquestes situacions tan delicades, és molt recomanable la representació d’un bufet d’advocats experts en herències i testaments. El dret de successions regula tot aquest procés.

IGH Advocats i Economistes som conscients de la importància que cada cas té per a les persones implicades en els mateixos, per això, oferim un servei d’alta qualitat, directe i personalitzat a les concretes necessitats de cada client de la mà dels nostres experts en dret de successions. Com a despatx especialista en herències a Barcelona, abastem des del simple assessorament requerit per l’elaboració d’un testament o davant la imminent acceptació d’una herència, fins a la defensa dels nostres clients en herències contencioses davant els jutjats i tribunals. Des dels de primera instància fins a les més altes instàncies jurisdiccionals, tot això sota els més estrictes paràmetres d’honestedat, rapidesa i eficàcia.

Pot trucar-nos per concertar una primera visita gratuïta amb un especialista. Allà podrà exposar detalladament el seu cas perquè l’analitzem i li prepararem un pressupost tancat sense cap tipus de compromís. El nostre despatx està situat al centre de Barcelona. Confiï en nosaltres, no el defraudarem.

herencia

Herències

Àrees d’especialització en dret de successions

Testaments
Herències
Successions contractuals
Donacions per causa de mort
Declaració d’hereus abintestat
Substitucions hereditàries
Llegats

Legítimes
Quartes viduals
Fideïcomisos
Impost de successions
Impugnació d’herències
Nul·litats testamentàries