Dilluns a Divendres 9:00 - 20:00

Rambla de Catalunya 124 5º 2ª

Barcelona

93 238 05 81

IGH Advocats i Economistes

Demani hora per a una visita gratuita

 

Dret de successions

Després de la defunció d’una persona s’obre un procés successori, la finalitat del qual és el repartiment i adjudicació del seu patrimoni. Un cop finalitzat aquest procediment, serà una altra o altres persones que continuïn en la posició que ostentava el difunt, tant pel que fa als seus béns i drets, com pel que fa als deutes i obligacions que en vida hagués contret. El dret de successions regula tot aquest procés.

IGH Advocats i Economistes som conscients de la importància que cada cas té per a les persones implicades en els mateixos, per això, oferim un servei d’alta qualitat, directe i personalitzat a les concretes necessitats de cada client de la mà dels nostres experts en dret de successions. Aquestes necessitats van des del simple assessorament, requerit per l’elaboració d’un testament o davant la imminent acceptació d’una herència, fins a la defensa dels nostres clients en herències contencioses davant els jutjats i tribunals. Des dels de primera instància fins a les més altes instàncies jurisdiccionals, tot això sota els més estrictes paràmetres d’honestedat, rapidesa i eficàcia.

Pot trucar-nos per concertar una primera visita gratuïta amb un especialista. Allà podrà exposar detalladament el seu cas perquè l’analitzem i li prepararem un pressupost tancat sense cap tipus de compromís. El nostre despatx està situat al centre de Barcelona. Confiï en nosaltres, no el defraudarem.