Dilluns a Divendres 9:00 - 20:00

Rambla de Catalunya 124 5º 2ª

Barcelona

93 238 05 81

IGH Advocats i Economistes

Demani hora per a una visita gratuita

 

Negligències mèdiques

A IGH Advocats i Economistes comptem amb professionals experts en l’àmbit del Dret Sanitari, que lluitaran per aconseguir-li la màxima indemnització econòmica pel dany que li hagin pogut causar per negligències mèdiques o professionals, o mala praxi, així com pel retard injustificat en el diagnòstic de malalties.

El nostre equip li oferirà un tracte personalitzat i analitzarà la viabilitat del seu cas en particular. Per a això, serà necessari comptar amb l’historial mèdic del lesionat. En el suposit de no disposar d’ell,  l’ajudarem a sol·licitar una còpia, ja que tot pacient de sanitat pública o privada té dret a peticionar i obtenir una còpia del seu historial clínic, incloses les proves mèdiques que li han estat practicades.

Un cop tinguem a la nostra disposició l’historial mèdic, els nostres perits especialistes en valoració del dany corporal emetran un informe preliminar i serà el moment en el que els nostres advocats determinin la viabilitat de l’assumpte. Per a això, tindran en consideració les circumstàncies del cas concret, així com els aspectes mèdics rellevants bàsics continguts en la nostra pericial mèdica, que constituiran els elements de judici per determinar si podem interposar una reclamació per mala praxi davant la jurisdicció civil, penal o contenciosa administrativa.

En funció de cada cas la indemnització pot compondre dels següents conceptes: dies impeditius, dies no impeditius, seqüeles, danys morals, pèrdua d’oportunitats, invalidesa en diversos graus per al treball habitual o qualsevol tipus de treball, mort, etc.

No dubti en contactar amb nosaltres, la primera visita és gratuïta, en ella l’informarem del procediment a seguir per reclamar els danys soferts.

Negligències mèdiques mala praxis
negligencia medica
Negligències mèdiques indemnització