Dilluns a divendres 9:00 - 20:00

Rambla de Catalunya 124 5º 2ª

Barcelona

93 238 05 81

IGH Advocats i Economistes

Demani hora per a una visita gratuita

 

Responsabilitat patrimonial de les administracions públiques

Responsabilitat patrimonial

Per responsabilitat patrimonial de les administracions públiques entenem l’obligació de tota administració pública d’indemnitzar aquells particulars que, a conseqüència de qualsevol activitat de l’administració, hagi experimentat algun tipus de dany, qualsevol que sigui la seva naturalesa.

IGH Advocats i Economistes disposem d’especialistes que vetllaran per obtenir-li la màxima indemnització possible en aquells supòsits en que vostè hagi patit un dany o perjudici, pel funcionament normal o anormal de qualsevol servei de les administracions públiques.

L’assistirem durant l’expedient administratiu de reclamació patrimonial, previ a la reclamació en la via contenciosa, i defensarem els seus interessos davant els Jutjats del Contenciós Administratiu, Tribunals Superiors de Justícia i Tribunal Suprem.

Contacti amb nosaltres per a una primera visita gratuïta. El nostre despatx es troba al centre de Barcelona. Exposi’ns el seu cas, nosaltres l’estudiarem i li prepararem un pressupost sense cap tipus de compromís.