Dilluns a divendres 9:00 - 20:00

Rambla de Catalunya 124 5º 2ª

Barcelona

93 238 05 81

IGH Advocats i Economistes

Demani hora per a una visita gratuita

Dret urbanístic

Especialistes en dret immobiliari i urbanístic

Truqui’ns, podem ajudar-lo

Advocats urbanisme Barcelona

A IGH Advocats i Economistes comptem amb una dilatada experiència en tots els camps que abasta el dret en matèria d’urbanisme, el que ens permet oferir els nostres serveis a particulars, promotors i administracions públiques. Gràcies a la nostra ètica del treball i de la responsabilitat envers el client ens hem guanyat el reconeixement com a advocats en urbanisme a Barcelona i altres punts geogràfics de Catalunya i resta d’Espanya.

Oferim un servei integral, basat en l’assessorament jurídic i tècnic, des de la redacció de planejament i instruments de gestió fins a la seva execució, destinat a totes aquelles juntes de compensació, associacions administratives de cooperació i entitats de conservació que vetllen pel correcte desenvolupament urbanístic de la seva unitat d’actuació.

També assistim i defensem a aquells particulars que estan afectats per un expedient d’expropiació per a aconseguir-li el màxim preu just.

Disposem dels millors especialistes per ajudar a construir i legalitzar la seva vivenda, així com per rehabilitar-la o adequar-la a noves necessitats. El nostre assessorament inclou totes les gestions necessàries des de l’obtenció de la llicència pertinent fins a la inscripció en el Registre de la propietat dels canvis efectuats, així com la tramitació de les subvencions a què pugui acollir-se.

Igualment, posem els nostres advocats a la seva disposició perquè defensin els seus interessos en aquells casos en què estigui sotmès a un expedient de disciplina urbanística per la realització d’obres no acords a la normativa i / o a la llicència concedida.

Si vostè es troba en aquesta situació no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. El nostre despatx està situat al centre de Barcelona. Primera visita gratuïta. Li farem un pressupost d’actuacions sense cap tipus de compromís.

advocat urbanisme

Expropiació

Dret urbanístic

  • Estudi de viabilitat urbanística
  • Constitució i gestió d’entitats urbanístiques
  • Redacció i modificació de bases i estatuts d’entitats urbanístiques
  • Projectes d’urbanització i reparcelació
  • Estudis de regularització de finques
  • Gestió i administració d’obres d’urbanització
  • Impugnació de quotes urbanístiques i contribucions especials
  • Plans generals, parcials i especials d’ordenació urbana