Dilluns a divendres 9:00 - 20:00

Rambla de Catalunya 124 5º 2ª

Barcelona

93 238 05 81

IGH Advocats i Economistes

Demani hora per a una visita gratuita

Denúncia per accident de trànsit

Especialistes en reclamació de danys

Truqui’ns, podem ajudar-lo

Què fer en el cas de patir un accident de trànsit?

Quan es pretén interposar una denúncia per accident de trànsit, el primer que ha de tenir en compte és que, en el moment en que es pateixen accidents de trànsit, els seus interessos estan contraposats als de les companyies asseguradores, ja que vostè té dret a percebre una indemnització i elles l’obligació de pagar-la. Per això, el més aconsellable, sempre, és contractar els serveis d’advocats independents especialistes en la matèria.

No es conformi amb la indemnització que li ofereixi la companyia asseguradora, exigeixi una indemnització d’acord amb els criteris legalment establerts, està en el seu dret.

Cotxe accidents de transit
Lesions accidents de trànsit

Advocats accidents de trànsit Barcelona

IGH Advocats estem molt ben posicionats com advocats accidents de trànsit Barcelona, gràcies a que comptem amb especialistes reconeguts en l’àmbit de la responsabilitat civil derivada d’aquest tipus d’incidents en les carreteres. No només a Barcelona recordem, sinó també més enllà de la província, en l’àmbit de Catalunya i també fora d’ella. El nostre despatx compta, a més, amb l’avantatge d’estar situat en ple centre de la ciutat. Som completament independents de les companyies asseguradores i el nostre únic objectiu és defensar els seus interessos. El nostre treball consisteix a aconseguir-li sempre la màxima indemnització.

Entre els nostres col·laboradors, destaquen facultatius mèdics de reconegut prestigi en el camp de la valoració econòmica del dany corporal, amb una àmplia experiència com a perits judicials.

Així mateix, comptem amb tècnics especialistes en l’anàlisi i reconstrucció d’accidents. El seu paper pot arribar a ser fonamental, en determinats supòsits, per poder determinar les diferents responsabilitats dels subjectes que intervenen en els sinistres.

Màxima indemnització. Sol·liciti un avançament.

Només amb l’assistència d’un advocat especialista en accidents de trànsit és possible obtenir la màxima indemnització, ja que, segons ens indica la nostra experiència, les quantitats que les asseguradores ofereixen a aquells clients que no gaudeixen de l’assistència d’un advocat independent disten, i molt, de les indemnitzacions que legalment els corresponen.

Hem de tenir present que, sempre que ens poguem veure implicats en un accident de circulació, excepte si la culpa ha estat exclusivament nostra, tindrem dret a la reparació dels danys materials soferts així com a una indemnització per les lesions físiques.

Indemnitzacio accidents de transit

La reparació dels danys materials ha d’incloure tant els danys en el propi vehicle com els que puguem haver patit en qualsevol altre tipus d’objecte a conseqüència de l’accident.

La indemnització per les lesions físiques és l’aspecte que genera més conflictivitat a l’hora de realitzar una valoració econòmica de les mateixes, ja que, tot i estar legalment establerts els criteris de valoració, la realitat és que la complexitat i subjectivitat del sistema, especialment pel que fa a la valoració de les seqüeles i a l’aplicació dels factors de correcció, fa que les diferències, entre dues valoracions econòmiques d’una mateixa lesió, puguin arribar a ser estratosfèriques en funció dels interessos de les persones encarregades de realitzar-les.

Negociació accidents de trànsit

Experts en negociació amb asseguradores.

IGH advocats apostem per la via de la negociació com a primer mecanisme de reclamació. Gràcies a aquesta filosofia, podem afirmar que, en més del 90% dels accidents de trànsit en els quals hem intervingut, hem evitat la celebració del judici al haver arribat a un acord amb la part contrària, sempre amb la total satisfacció dels nostres clients.

En tots aquests casos, sense excepció, hem aconseguit que els nostres clients, després d’una correcta valoració econòmica del dany corporal, feta per un metge especialista, hagin estat indemnitzats per les seves lesions d’acord amb els criteris que estableix la llei, els quals, segons la nostra experiència, són molt superiors a les ofertes que algunes companyies asseguradores fan als clients quan aquests no compten amb l’assistència d’un advocat expert en accidents de trànsit.

Només cobrem si vostè cobra.

A IGH gaudim d’un percentatge d’èxit tan elevat en la resolució dels casos que se’ns encarreguen sobre lesions derivades d’accidents de trànsit, que oferim als nostres clients la possibilitat de cobrar en funció del resultat, és a dir, els honoraris que el client ens haurà d’abonar consistiran, exclusivament, en un percentatge sobre la indemnització obtinguda. El percentatge a aplicar es determinarà en funció de l’abast de les lesions i serà sempre pactat per escrit amb el client mitjançant un contracte d’arrendament de serveis. Queden incloses en el preu totes les actuacions i reunions amb el client que siguin necessàries per a la realització del servei. No cobrem res per avançat, només ho fem una vegada que el client hagi percebut la seva indemnització.

Honoraris accidents de trànsit